روش تولید طعم قلیان/فرمول تنباکو معسل/نخل مزایا

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

 

 

 

آموزش تولید طعم قلیان مشابه نخل و فاخر

آموزش طرز ساخت معسل 

فرمول رایگان تنباکوتوتون  73 %گلیسیرین 12 %ملاس6 %آب مقطر 5 %رنگ 1 %اسانس 3 %

فرمول طرز تهیه تنباکو میوه ای با فیلم

.رفع اشکالات خود را به ما بسپارید.

فرمول ساخت تنباکو  

 جزء اصلی محصولات ما است. سه نوع تنباکو ویرجینیا، برلی و شرقی است. این تنباکوها در بیش از 30 کشور از جمله آرژانتین، برزیل، چین، یونان، ایتالیا، مالاوی، موزامبیک، اسپانیا، تانزانیا، ترکیه و ایالات متحده رشد می کنند.

  • تنباکوی ویرجینیا یا تنباکوی دودکش نیز به دلیل رنگ زرد طلایی تا نارنجی پررنگی که در طول پخت به خود می گیرد، به عنوان تنباکوی روشن نیز شناخته می شود. به طور معمول به مدت یک هفته در انبارهای گرم پخته می شود، عطر و طعمی روشن و روشن دارد. توتون ویرجینیا عمدتاً در آرژانتین، برزیل، چین، هند، تانزانیا و ایالات متحده کشت می شود.
  • تنباکو برلی به رنگ قهوه ای روشن تا تیره است. برلی که تا دو ماه در انبارها با هوا پخته می‌شود، بیشتر قندهای طبیعی خود را از دست می‌دهد و طعم قوی و تقریباً سیگار مانندی پیدا می‌کند. این گیاه عمدتاً در آرژانتین، برزیل، ایتالیا، مالاوی و ایالات متحده رشد می کند.
  • تنباکوی شرقی بسیار معطر است. برگ های کوچک آن به صورت جداگانه برداشت می شود و در هوای آزاد تحت نور آفتاب قرار می گیرند. این گیاه عمدتاً در بلغارستان، یونان، مقدونیه و ترکیه رشد می کند.

از این نوع تنباکو، دو ترکیب متمایز که بیشتر بازار سیگار جهان را تشکیل می‌دهند، می‌آیند:

  • سیگارهای ترکیبی معمولاً از سه نوع اصلی تنباکو استفاده می کنند: ویرجینیا، برلی و شرقی. مواد تشکیل دهنده اغلب برای جایگزینی قندهای از دست رفته در طول پخت و ارائه طعم و عطر متمایز هر مارک سیگار اضافه می شوند . سیگارهای ترکیبی در ایالات متحده، بیشتر اروپا، آمریکای لاتین، اروپای شرقی و بسیاری از بازارهای آسیایی تسلط دارند. مارک های ترکیبی محبوب شامل مارک های بین المللی فیلیپ موریس Marlboro، L&M و Chesterfield هستند .
  • سیگارهای ویرجینیا بیشتر از تنباکوی ویرجینیا ساخته می شوند. سیگارهای سبک ویرجینیا در بریتانیا و مستعمرات سابق بریتانیا از جمله استرالیا، کانادا، هند، مالزی، نیجریه، پاکستان و آفریقای جنوبی رایج هستند. برندهای ویرجینیا در چین، بزرگترین بازار سیگار جهان، محبوبیت خاصی دارند. برندهای محبوب ترکیبی ویرجینیا عبارتند از PMI's Longbeach، Peter Jackson در استرالیا، Canadian Classics و Number 7 در کانادا.

انواع دیگر سیگار عبارتند از آنهایی که از تنباکوهای تیره یا با هوا پخته شده، سیگارهای تنباکوی شرقی و کرتک که حاوی میخک هستند و در اندونزی محبوب هستند.

با تماشای این ویدئو در مورد هنر ترکیب بیشتر بدانید:

 

داخل PMI - برگ

داخل PMI - برگ

2:46

 

 

اودیسه یک برگ تنباکو

تنباکو چرخه زندگی خود را به عنوان بذری که در بستر بذری که مخصوص ساخته شده است کاشته می شود آغاز می کند. بعد از دو ماه، بذر به گیاهی به ارتفاع 15-20 سانتی متر تبدیل می شود، به اندازه ای قوی است که می تواند رشد خود را در مزرعه برای دو تا سه ماه آینده ادامه دهد، و به دقت تمایل به حداکثر کردن عملکرد و کیفیت دارد.

توتون در مورد تنباکوهای ویرجینیا و شرقی یا برگ به برگ برداشت می شود یا در مورد برلی توسط کل گیاه برداشت می شود. 

مرحله بعدی، پخت، نقش مهمی در تعیین کیفیت و ویژگی نهایی برگ دارد. هر نوع تنباکو به طور متفاوتی درمان می شود: کیورینگ با هوا برای برلی، کیورینگ دودکش برای ویرجینیا و کیورینگ آفتاب برای اورینتال. 

برگها در مرحله بعدی بر اساس موقعیت و کیفیت ساقه طبقه بندی می شوند، سپس در عدل بسته بندی می شوند که توسط خریداران برگ ارزیابی می شود.

برگ توتون سفر خود را از طریق فرآوری نهایی تکمیل می کند که برای تنباکوهای برلی و ویرجینیا شامل جداسازی برگ از ساقه و حذف ماسه و مواد غیر تنباکو می شود. تنباکو خشک می شود، در جعبه بسته بندی می شود و به مراکز تولیدی ما در سراسر جهان ارسال می شود که در آنجا مخلوط شده و به سیگار تبدیل می شود.

 

 

 

کشت تنباکو

روند رشد تنباکو در 200 سال گذشته تغییر چندانی نکرده است. البته برای کارآمدتر کردن تولید، فناوری اضافه شده است، اما مراحل مختلف فرآیند کم و بیش یکسان باقی می‌ماند.

ما تنباکوی با کیفیت بالا را از تامین کنندگان برگ و کشاورزان در بیش از 30 کشور تهیه می کنیم. ما از تامین کنندگان ما می خواهیم که از برنامه اقدامات کشاورزی خوب (GAP) ما پیروی کنند ، که کل فرآیند کشت تنباکو را پوشش می دهد: برنامه ریزی محصولات زراعی، انتخاب مکان مناسب با نوع خاک و حاصلخیزی مناسب، و آماده سازی زمین برای اطمینان از اینکه تنباکوی که می خریم، دارای ارزش مناسبی است. بهترین پایه ها برای رشد 

کشت محصول

در مرحله اول فرآیند رشد، بذر تنباکو در بسترهای مخصوص بذر کاشته می شود. انتخاب نوع بذر تنباکو مناسب برای دستیابی به عملکرد خوب با کیفیت مطلوب برگ توتون ضروری است. بذرها را در بستر بذر (نه خیلی نزدیک به هم) می کارند تا به هر نهال فضای کافی برای رشد بدهد.

دانه های تنباکو ریز هستند – بین 10000 تا 13000 عدد در گرم وجود دارد و به سرعت در عرض 5 تا 10 روز جوانه می زنند. در شرایط ایده آل بستر بذر، آنها در عرض حدود دو ماه به ارتفاع 15-20 سانتی متر خواهند رسید. سپس آنها را در مزارع پیوند می زنند.

برداشت

پس از دو تا سه ماه، بوته ها آماده برداشت هستند. مهم است که دقیقاً زمانی برداشت شود که برگها بالغ شده اند (یا رسیده اند) و در شرایط اولیه برای پخت هستند.

بوته های تنباکو از پایین به بالا می رسند. کشاورزان برداشت تنباکو ویرجینیا را با چیدن برگهای زودرس در نزدیکترین فاصله به زمین شروع می کنند. سپس آنها به سمت بالا حرکت می کنند و لایه های ساقه را در حین رسیدن می چینند. در هر مرحله برداشت فقط سه تا شش برگ از گیاه جدا می شود. توتون برلی معمولاً به روش دیگری برداشت می‌شود: کشاورزان کل گیاه را می‌برند و پس از خشک شدن برگ‌ها را از ساقه جدا می‌کنند. برگ‌های تنباکوی شرقی با دست و یکی یکی از گیاه هنگام رسیدن برداشت می‌شوند.

درمان تنباکو

پخت توتون نقش عمده ای در کیفیت برگ نهایی دارد و باید به دقت کنترل شود تا طعم خاص هر نوع تنباکو ظاهر شود. انواع مختلف کیورینگ برای انواع مختلف تنباکو استفاده می شود.

تنباکوی ویرجینیا با دودکش درمان می شود. برگ‌های تنباکو در انبارهای پخت آویزان می‌شوند، جایی که هوای گرم برای خشک کردن برگ‌ها تولید می‌شود. همانطور که برگ ها رطوبت خود را از دست می دهند، عطر، بافت و رنگ متمایز خود را ایجاد می کنند. کشاورز باید این فرآیند را به دقت هدایت کند که تا یک هفته طول می کشد و در این مدت دمای هوای گرم شده باید دائماً کنترل شود و به تدریج افزایش یابد. گرمای بیش از حد یا خیلی کم در هر مرحله از فرآیند تأثیر منفی بر کیفیت تنباکو خواهد داشت.

تنباکوهای برلی و شرقی به طور متفاوتی درمان می شوند. برلی در انبارهایی که گرما و رطوبت از تهویه طبیعی ناشی می‌شود، با هوا درمان می‌شود. روند درمان تا دو ماه طول می کشد. تنباکوی شرقی با آویزان کردن برگ‌های آن در فضای باز و به مدت حدود دو هفته در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد.

درجه بندی و تثبیت

هنگامی که برگها خشک شدند، کشاورز توتون آنها را بر اساس وضعیت ساقه و کیفیت آنها دسته بندی می کند و آنها را به طور جداگانه در عدل بسته بندی می کند تا به محل فروش تحویل دهد. در محل فروش، برگ ها توسط خریداران متخصص برگ درجه بندی می شوند که کیفیت برگ را با بررسی دقیق تغییرات رنگ، بافت و عطر ارزیابی می کنند.

هنگامی که تنباکو خریداری شد، به یک کارخانه فرآوری محلی فرستاده می شود، جایی که برگ ها برای یکنواختی پردازش و خشک می شوند. پس از فرآیند خشک کردن، تنباکو برای حمل و نقل در سراسر جهان در جعبه فشرده می شود.

برگ تنباکو ممکن است برای چندین سال ذخیره شود. فرآیند پیری به بهبود طعم کمک می کند. پس از پیری، تنباکو به یکی از مراکز تولیدی ما در سراسر جهان منتقل می شود، جایی که بخشی از ترکیباتی می شود که ما برای تولید محصولات خود استفاده میکنیم.

 آموزش رایگان تولید تنباکو معسل

اطلاعات تولید رایگان تنباکو میوه ای معسل فاخر

راه اندازی خط تولید تنباکو میوه ای

طرز تهیه تنباکو معسل مزایا از توتون ورجنیا

طرز تبدیل توتون به تنباکو میوه ای