طرز تبدیل توتون به تنباکو میوه ای

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

طرز ساخت تنباکو

آموزش رایگان تولید تنباکو,راهکار ساخت طعم قلیون,آموزش تولید فاخر و نخل

فرمول تولید تنباکو میوه ای

 

راه اندازی تولیدی تنباکو میوه ای

راه اندازی خط تولید تنباکو میوه ای

روش تولید تنباکو میوه ای

طرز تهیه تنباکو معسل مزایا از توتون ورجنیا

فرمول رایگان تولید تنباکو میوه ای,راهکار ساخت طعم فاخر,آموزش تولید فاخر و نخل

فرمولاسیون تنباکو معسل

فرمولاسیون تولید تنباکو معسل

فرمولاسیون تولید تنباکو معسل درجه یک

فروش روش تولید تنباکو میوه ای

فرمول تولید تنباکو میوه ای موجود است.

آموزش ترکیب توتون با چند فزودنی به صورت عکس و ویدیو جهت آموزش تنباکو معسل در حد برند فاخر

راه اندازی خط تولید تنباکو میوه ای

 

تنباکو (منسوخ Tobak ، در جنوب غربی آلمان نیز Duwak [1] ) یک محصول گیاهی و یک داروی حاوی نیکوتین (قانونی) است که از برگ‌های گیاهان از جنس Nicotiana تهیه می‌شود . با این حال، از حدود 75 گونه در این جنس، تنها دو گونه برای تولید تنباکو مهم هستند: تنباکوی بکر ( Nicotiana tabacum ) و تنباکوی کشاورز ( Nicotiana rustica ). گونه های Nicotiana بیشتر بومی آمریکای جنوبی و برخی نیز در استرالیا و آمریکای شمالی هستند . طبق مواد 17 و 18 کنوانسیون چارچوب سازمان جهانی بهداشت در مورد کنترل دخانیات (2005 )، کشت و خشک کردن انواع تنباکو تابع مقررات سیاسی ("کنترل تنباکو") است .

 

گل تنباکو

نام تنباکو از نام اسپانیایی تاباکو برای جنس گیاهی گرفته شده است. این به نوبه خود از کلمه مشابهی می آید که اولین اروپایی ها در هیسپانیولا برداشت کردند . با این حال، معنای اصلی منتقل نشده است. این می تواند گیاهان، لوله ای برای سیگار کشیدن یا یک برگ تنباکو باشد که به شکل یک برگ ذرت در آمده است. [2]

مهمترین اجزای تنباکو عبارتند از نیکوتین [3] (یک آلکالوئید بی رنگ [4] که در دمای اتاق مایع است )، نمک های آمونیوم، سلولز و پروتئین ها . مقادیر کمی رزین طبیعی ، موم گیاهی ، نشاسته ، شکر ، اسید تانیک ، اسید مالیک ، اسید سیتریک ، اسید اگزالیک و مواد معدنی نیترات، پتاسیم ، سدیم ، کلسیم، منیزیم، آهن و کلر نیز وجود دارد. علاوه بر این، عنصر رادیواکتیو پولونیوم در برگها تجمع می یابد . [5] اگرچه هنوز همه مواد شناخته نشده اند، تخمین زده می شود که به عنوان مثال. ب) یک سیگار و دود آن حاوی حدود 6000 تا 12000 ماده شیمیایی مختلف است. [6]

ثابت شده است که سیگار کشیدن برای سلامتی مضر است. بر اساس داده های سازمان جهانی بهداشت ، سالانه بیش از 6 میلیون نفر در نتیجه مصرف دخانیات جان خود را از دست می دهند که حدود 10 درصد آنها به دلیل دود سیگار است. خسارت اقتصادی حدود 950 میلیارد دلار در سال است. اگرچه منافع اقتصادی گهگاه مورد بحث قرار می گیرد، به عنوان مثال از طریق ایجاد شغل و مالیات بر تنباکو ، [7] پیامدهای منفی زیست محیطی و اجتماعی کشت تنباکو قابل توجه است. [۸]

زن تنباکو مصرف می کندخشک شدن برگ های تنباکو

تنباکو به عنوان یک گونه گیاهی آمریکایی، همیشه توسط بسیاری از قبایل بومی در آمریکا مورد استفاده قرار گرفته است ، اگرچه کمتر به عنوان یک محرک و بیشتر به عنوان بخشی از مراسم معنوی (اگرچه این مورد در مورد به اصطلاح پیپ صلح سرخپوستان پریری صدق نمی کندعلف شیرین و مریم گلی سوختند). جویده می‌شد، خرخر می‌کردند، دود می‌کردند، می‌خوردند، آب می‌گرفتند، روی بدن می‌مالیدند، در قطره‌های چشمی و بدن استفاده می‌کردند. یا آب تنباکو غلیظ توسط شمن ها به عنوان یک ماده روانگردان (مست کننده) با اثر بسیار سریع، مانند قبایل مایا و کارائیب، استفاده می شد. [9] یا دود تنباکو به مقدار زیاد در معده بلعیده شد ، زیرا آلکالوئیدهای 

از بومیان آمریکا گرفته تا اروپاویرایش کنید

دنیای قدیم از طریق سفرهای کلمب به آمریکا در مورد وجود گیاهان تنباکو و استفاده از آنها مطلع شد . [11] فرستاده فرانسه به پرتغال ، ژان نیکوت، معرفی تنباکو به عنوان یک گیاه دارویی در فرانسه را تضمین کرد؛ پس از او، نام جنس گیاه تنباکو "Nicotiana" و در عین حال مهمترین ماده، نیکوتین نامگذاری شد . در اروپا، تنباکو در ابتدا به عنوان یک گیاه دارویی کشت می شد. برگ‌های تنباکو را روی زخم‌های باز می‌گذاشتند و اگر بیمار مشکل معده داشت، آب تنباکو می‌نوشید. در یک کتاب گیاهی مربوط به سال 1656 می توانید درباره تنباکو بخوانید: «این گیاه کام و سر را پاک می کند، درد و خستگی را از بین می برد، دندان درد را تسکین می دهد، مردم را از طاعون محافظت می کند، شپش ها را از بین می برد، دلمه ها، سوختگی ها، زخم های قدیمی، آسیب ها و زخم ها را التیام می بخشد. ". [12]

در حدود سال 1650، فریدریش ویلهلم ، انتخابگر بزرگ ، هوگنوت ها را در مناطق خود که در نتیجه جنگ سی ساله متروک شده بودند ، اسکان داد و آنها کشاورزی تنباکو را به کشورش معرفی کردند. در اوایل سال 1666، مهاجران هوگنوت در مانهایم مغازه‌های تنباکو و تنباکو می‌جویدند . از سال 1688 به بعد، کشت تنباکو از فلات و از سال 1700 از شهر بادن فردریشستال در سراسر منطقه هاردت بین کارلسروهه و مانهایم و شمال آلمان گسترش یافت.

برداشت جهانی تنباکو خام در 120 کشور در سطح زیر کشت 4.1 میلیون هکتار به حدود 7.4 میلیون تن در سال 2000 رسید. بزرگترین تولیدکننده تنباکو در جهان، چین با 1.5 میلیون هکتار زمین زیر کشت و سهم تولید 2.6 میلیون تن بود. آمار فائو نشان می دهد که سطح زیر کشت تنباکو در سال 1961 3.4 میلیون هکتار و در سال 2010 4.0 میلیون هکتار بوده است. این نشان دهنده افزایش 17 درصدی با افزایش 122 درصدی جمعیت زمین است. از دیدگاه صرفاً آماری، سطح زیر کشت تنباکو که در سال 1961 حدود 11 متر مربع برای هر نفر بود، در سال 2010 به 5.8 متر مربع کاهش یافت که نسبت به جمعیت جهان به نصف رسید.

به عنوان یک گیاه مفید برای تولید تنباکو، تنها دو گونه در حال حاضر (2013) از اهمیت اقتصادی برخوردار هستند، واریته‌های متعددی را تشکیل می‌دهند و واریته‌های زیادی از آن‌ها پرورش یافته‌اند. رایج ترین نوع تنباکوی ویرجین ( Nicotiana tabacum ) است که تقریباً همه گونه هایی را که امروزه رشد می کنند را شامل می شود. پس از پردازش مناسب، برداشت تنباکو تا حد زیادی برای سیگار استفاده می شود. گونه های "فریدریشستالر"، "هاوانا"، "گودرتایمر" و "برلی" تا پایان قرن بیستم در آلمان رواج داشتند. اینها گونه های تیره ای هستند که برای سیگار برگ و به عنوان ماده افزودنی به سیگارهای تیره استفاده می شدند. ویرجینیا یک نوع موضعی است که به عنوان ماده افزودنی در مارک های سیگار سبک استفاده می شود. در اروپای شرقی ، تنباکوی کشاورز ( Nicotiana rustica ) نیز رشد می‌کند و به ماچورکا تبدیل می‌شود .

برگ‌های توتون تخمیر شده و خرد شده (گیاه دودی) را می‌توان در پیپ‌های تنباکو دود کرد یا آن‌ها را در سیگار ، سیگار برگ و سیگار برگ درآورید . نیکوتین سمی تا حد زیادی سوزانده می شود. فقط مقدار کمی تبخیر شده و استنشاق می شود. مصرف کمتر به شکل تنباکوی بدون دود ، اسنوس ، تنباکوی جویدنی و انفیه مصرف می شود . مصرف از طریق استنشاق، بو کردن یا جویدن نیز با خطرات سلامتی قابل توجهی همراه است که می تواند از مشکلات قلبی عروقی گرفته تا مشکلات گردش خون و ناتوانی جنسی و انواع مختلف سرطان را شامل شود. تعدادی از این خطرات نیز با دود دست دوم و باقی مانده همراه است . مصرف محصولات تنباکو به طور قابل توجهی خطر وابستگی به نیکوتین را افزایش می دهد . [13]

تنباکوی واترپیپ از مخلوطی از تنباکو و مواد مرطوب کننده ( گلیسیرین و/یا پروپیلن گلیکول ) تشکیل شده است و همچنین ممکن است حاوی روغن های معطر، عصاره ها، ملاس یا شکر باشد یا با میوه طعم دار شود. [14]

استفاده قبلی از آبگوشت تنباکو به عنوان حشره کش در حال حاضر به دلیل خطر باقی مانده نیکوتین در غذا ممنوع شده است.

در مزرعه تنباکو کار کنیدفرآوری تنباکو در دهه 1930 در تیمور پرتغالی

زراعت توتون عبارت است از کشت کشاورزی توتون به عنوان گیاهی مفید برای تولید توتون خام از برگهای برداشت شده و خشک شده و گاه از کل گیاهان. به دلیل سازگاری زیاد گیاه نیمه گرمسیری، تنباکو در مناطق معتدل از 38 درجه عرض جنوبی تا 56 درجه عرض شمالی رشد می کند. مهمترین مناطق رویش عبارتند از جمهوری خلق چین ، آمریکای شمالی ، مرکزی و جنوبی ، آسیای جنوب شرقی، خاور نزدیک / بالکان و اروپا .

در آغاز قرن بیست و یکم، تقریباً 90 درصد از مناطق زیر کشت در کشورهای جنوبی بود. کشت تنباکو به ویژه در کشورهای با درآمد کم و متوسط در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری در آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا، کشورهای نوظهور و در حال توسعه جنوب در حال افزایش است. در دوره 1961-2002، سطح زیر کشت در "جهان اول" 60٪ کاهش یافت و در همان دوره در "جهان سوم" تقریباً 60٪ افزایش یافت. نمونه هایی از افزایش شدید کشت شامل مالاوی است که دو برابر شده و تانزانیا که در 40 سال 6 برابر شده است. کشت تنباکو در مناطق در حال رشد آفریقا منجر به افزایش جنگل زدایی ، تخریب هوموس خاک و وابستگی شدید اقتصادی به خریداران تنباکو می شود. [15]

کشت تنباکو در اروپا توسط اتحادیه اروپا با یارانه هایی بالغ بر یک میلیارد یورو در سال حمایت می شود . [16] از این میزان، حدود 150 میلیون یورو به کشت تنباکو در آلمان اختصاص یافت. از سال 2005 به بعد، 20 درصد از پرداخت های اتحادیه اروپا با هدف تشویق کشاورزان تنباکو به روی آوردن به محصولات دیگر بود. در سال 2010، یارانه برای کشت تنباکو در اتحادیه اروپا متوقف شد. تا سال 2013 می توان برای کمک به تبدیل درخواست کرد. [17]

بذر تنباکو ابتدا در بستر نهال کاشته می شود، خاک حاصلخیز آن باید از بادهای شدید محافظت شود اما نور خورشید روشن شود. قبل از کاشت، خاک با سوزاندن، بخار دادن یا کمک های شیمیایی تمیز می شود، به عنوان مثال. T. استریل شده برای از بین بردن حشرات، انگل ها و دانه های علف های هرز. بستر نهال در مناطق گرم در فضای باز کاشته می شود که احتمالاً با یک پارچه پنبه ای نازک یا یک لایه نازک علف، نی یا سوزن کاج از خنکی شبانه محافظت می شود. در مناطق خنک، گیاه تنباکو زیر سقف شیشه ای یا پلاستیکی رشد می کند. از دانه های تنباکوی دانه ریز با وزن هزار دانه 0.1 گرم، 2 گرم بذر برای تقریباً 100 متر مربع بستر رشد کافی است که در شرایط مساعد 9000 تا 15000 نهال تولید می شود. پس از 8 تا 10 هفته اندازه گیاه 10 تا 18 سانتی متر به دست می آید. این کار کشت را کامل می کند و گیاهان به عنوان نهال برای پیوند در زمین باز آماده می شوند.

پردازش بیشترویرایش کنید

دسته بندی محصولات تنباکو

نهال ها را در برخی مناطق با ماشین های کاشت در مزرعه پیوند می زنند، اما در بیشتر مناطق هنوز با دست در مزرعه پیوند می زنند. نهال ها بسته به تنوع در فواصل مختلف کاشته می شوند، دورترین فاصله از یکدیگر Perique است (فاصله بین ردیف ها 1.5 متر، فاصله بین بوته ها در ردیف 91-107 سانتی متر)، بسیار نزدیک تر است. B. Burley در اروپا (65 سانتی متر؛ 50 سانتی متر) [18] . هنگامی که گل ظاهر می شود، آن را قطع می کنند (اصطلاح فنی "سر") به منظور تامین مواد مغذی گیاه منحصراً برای برگ ها. فقط گیاهانی که برای تولید بذر انتخاب می شوند برای شکوفه دادن و تولید بذر در امان می مانند.

تعداد بهینه برگ ها متفاوت است: بوته های توتون تیره، دیرتر در هوا یا آتش خشک شده باید 10-16 برگ، بوته های تنباکو برلی یا مریلند باید 16-20 برگ داشته باشند و برگ های پایینی حاوی نیکوتین کمتری باشند. هر گیاه نشان دهنده نوعی هرم با کیفیت است.برگ های پایینی (برگ شنی) قبلا به عنوان لفاف و لفاف برای سیگار برگ استفاده می شد. با گرایش به سمت آسان‌تر کشیدن سیگار، میزان نیکوتین پایین این مرحله برداشت نیز در تولید سیگار مهم شد. در قسمت بالایی گیاه، قسمت اصلی و بالایی، میزان نیکوتین، عطر و رایحه آن افزایش می یابد.

برداشت 70 تا 130 روز پس از کاشت انجام می شود و معمولاً برگ های جداگانه بسته به رسیده بودن برداشت می شوند. برداشت با برگهای پایینی پس از زرد شدن شروع می شود. دو برگ دیگر در فواصل پنج تا هفت روزه برداشت می شود. برگ های تنباکو در اوایل صبح با کمترین مقدار ممکن نشاسته برداشت می شود. سپس برگها باید برای چند ساعت پژمرده شوند تا در طول پردازش بیشتر به برگ آسیب نرسد. سوراخ های روی ورق ها در حین پردازش به معنای کاهش قابل توجه کیفیت است.

پس از برداشت، تنباکو باید خشک شود. در خشک کردن طبیعی معمول، تنباکو را روی طناب‌ها «نخ» می‌کنند و به مدت دو تا سه ماه در سوله‌های دربسته یا سوله‌هایی با پرده آویزان می‌کنند. گونه‌های تنباکوی ویرجینیا عمدتاً در سوله‌های خشک‌کن هوای گرم، جایی که خشک‌کردن تنها در چهار تا هشت روز انجام می‌شود، درمان می‌شوند.

در برخی مناطق برداشت نیز به عنوان یک محصول کامل گیاهی انجام می شود . کل گیاه را بریده و وارونه در یک اتاق سرپوشیده آویزان می کنند تا خشک شود. پس از خشک شدن برگ ها، برداشت می شوند و از ساقه آن به عنوان سوخت استفاده می شود.

تخمیر توتون یک فرآیند تخمیر است که به منظور رساندن برگ های خشک شده توتون به حالتی مناسب برای نگهداری و مصرف است. در طی تخمیر، فرآیندهای شیمیایی و آنزیمی ادامه می یابد که از زمان رسیدن برگ شروع می شود و در طول خشک شدن ادامه می یابد. تخمیر یک فرآیند تصفیه بیوتکنیکی است که در آن واکنش هایی رخ می دهد که توسط تخمیرهای خود برگ، فرآیندهای میکروبیولوژیکی و واکنش های شیمیایی ایجاد می شود. تخمیر منجر به تجزیه پروتئین های ناخواسته و بقایای آفت کش ها می شود، به تعادل رنگ و کاهش نیکوتین و میعانات دود کمک می کند و تشکیل عطر را تقویت می کند.

فرآیند تخمیر بسته به نوع، رقم، دسته برداشت و درجه بلوغ برگ، روش خشک کردن و استفاده مورد نظر کنترل می شود. فرآیند تخمیر معمولاً زمانی به طور خودکار شروع می شود که یک پشته حداقل هشت متر مکعبی توتون خام جمع آوری شود. اولین علامت قابل اندازه گیری افزایش دما در پشته است.

تخمیر طبیعی، چوبی یا دسته ایویرایش کنید

تخمیر طبیعی قدیمی ترین روش تخمیر است، خوشه های تنباکو که توسط کارخانجات تحویل داده می شود، به صورت پشته ها یا چوب های مستطیلی با طول لبه های سه تا چهار متر مربع تا ارتفاع دو تا دو و نیم متر جمع می شوند. به عنوان یک قاعده، چنین چوبی چهار تا شش تن تنباکو را نگه می دارد. در طول فرآیند تخمیر، چوب به ارتفاع کمتر از دو متر فرو می‌ریزد. گرم کردن پشته تنباکو تنها پس از چند روز شروع می شود.

دما روزانه با دماسنج های لوله بلند چک می شود. بسته به فعالیت تخمیر، دما اغلب به سرعت به 40 تا 55 درجه سانتیگراد افزایش می یابد. استفاده مورد نظر تعیین می کند که درجه حرارت در کندو چقدر می تواند افزایش یابد. پس از رسیدن به دمای مورد نظر، پشته جابه جا می شود تا برگ های بیرونی قبلی به وسط پشته بیایند و بالعکس. تعداد چرخش ها یا تخمیر مکرر تا حد زیادی به جهت بعدی پردازش بستگی دارد. به عنوان یک قاعده، گروه ها حداکثر سه تا چهار بار برگردانده می شوند، در حالی که برگ ماسه و مواد اصلی در برخی سال ها تا پنج تا شش دور می چرخند که می تواند به معنای دوره تخمیر سه تا پنج ماه باشد.

پس از فرآیند تخمیر و تخمیر، توتون را در بهار روی نیمکت های به اصطلاح خنک کننده قرار می دهند. تنباکوها خنک می شوند و رطوبت خود را از دست می دهند. این تنباکو روی نیمکت های خنک کننده نیز به اصطلاح پس از رسیدن می شود و تنها پس از سرد شدن کامل و داشتن رطوبت 16 تا 18 درصد برای بسته بندی مناسب است. در طی تخمیر طبیعی، تنباکو نه تنها رطوبت، بلکه ماده خود را نیز از دست می دهد. این به اصطلاح برگردان 16 تا 25 درصد بسته به نسبت برداشت و تنوع در تخمیر طبیعی است.

تخمیر محفظه ایویرایش کنید

این نوع تخمیر در شرایط آب و هوایی کنترل شده با گرمایش مصنوعی و رطوبت کار می کند. در حالی که در تخمیر طبیعی، تنباکو در اتاق‌های بزرگ به صورت چوب جمع می‌شود، در تخمیر محفظه‌ای، توتون روی پالت‌های اتاق‌های آب و هوایی قرار می‌گیرد. با ایجاد شرایط محیطی مطلوب (گرما و رطوبت)، برگ تنباکو قادر به گرم شدن و در نتیجه تخمیر سریعتر است. تنباکوها اغلب وارد محفظه می شوند که به خودی خود فعالیت تخمیر کمی دارند، به این معنی که به این تنباکوها تقویت لازم برای تخمیر در محفظه داده می شود. حتی تنباکوهایی که فقط یک یا دو بار در طول تخمیر انبار گرم می شوند، به طور کامل در محفظه تخمیر می شوند.

فرآیند تخمیر ماشینی یا خشک کردن مجددویرایش کنید

در واقع، فرآیند خشک کردن مجدد بیشتر یک حالت دهنده (حفظ) و تثبیت رنگ تنباکو است. این نوع تخمیر عمدتاً برای تنباکوی بکر سبک و خشک شده در هوای گرم و تنباکو برلی خشک شده در هوا استفاده می شود. تخمیر ماشینی اغلب برای پس از تصفیه توتون از تخمیر طبیعی و محفظه ای استفاده می شود.

ماشین های تخمیر از یک محفظه تونل مانند تشکیل شده است که معمولاً از یک ساختار آهنی ساخته شده است که در برابر اتلاف گرما عایق است. این ماشین ها معمولا به چهار بخش تقسیم می شوند: منطقه گرمایش و خشک کردن، منطقه خنک کننده و منطقه رطوبت و تخلیه. از آنجایی که یک منطقه توان عملیاتی مشخص به ویژه برای منطقه گرمایش و خشک کردن ضروری است، طول دستگاه تخمیر بین 30 تا 80 متر با عرض 2 تا 3 متر متغیر است. زمان توان عملیاتی بسته به طول یک تا دو ساعت است. و شدت. تنباکوها یا به چوب در اسکله یا دسته ها آویزان می شوند یا از طریق دستگاه به صورت ورقه های شل روی یک رنده بی پایان فرستاده می شوند.

فرآیند پردازش در دستگاه با خشک کردن توتون در دمای 10 تا 100 درجه سانتیگراد تا محتوای آب کمتر از 10 درصد انجام می شود. خنک‌سازی بعدی تا حدود 20 درجه سانتی‌گراد توسط یک منطقه مرطوب‌سازی دنبال می‌شود که در آن تنباکو به اندازه‌ای با بخار مرطوب می‌شود که می‌توان آن را پس از تمام شدن پردازش کرد. میزان تجزیه مواد نامطلوب کمتر از دو فرآیند دیگر است، اما برای تنباکوهای کم کلروفیل، به ویژه تنباکوهای بکر و برلی - بسته به نوع مصرف، کاملاً کافی است.

توتون برش ریز

→ نوشتار اصلی : تنباکوی جویدنی

تا قرن گذشته، برگ‌های توتون تخمیر شده عمدتاً به صورت رشته‌هایی بافته می‌شد که بخش‌های جویدنی آن را می‌توان با چاقو جدا کرد. امروزه تنباکوی جویدنی تقریباً به طور انحصاری از چرخاندن برگ های سس شده توتون تهیه می شود.

دمنوشویرایش کنید

← مقاله اصلی : انفیه

میان انفیه‌های سیاه (کپنهاگ، کاردینال بزرگ، هلندی، پاریسی، استراسبورگ، اشمالتسلر، فرسکو)، انفیه‌های سبز (تنباکوی بهداشتی ساخته شده با روش سریع، تنباکوی مارینو، تنباکوی چشمی، کوونور، تیلسیتر، روسی) و انفیه‌های معطر (تلفیق) تفاوت قائل می‌شوند. تنباکو گل رز، تنباکو بنفشه، پاریسی ها).

تنباکو کشیدن (پیپ)ویرایش کنید

← مقاله اصلی : ” تنباکوی پیپ ” در مقاله پیپ تنباکو

برای سیگار کشیدن تنباکو (عمدتاً تنباکوی ویرجینیا، برلی، کنتاکی و اورینتال)، برگ‌های تنباکو را به صورت مکانیکی مرطوب، حل کرده، مخلوط کرده و با 15 تا 50 درصد سس (عمدتا از شکر، به علاوه نرم‌کننده‌ها، گلیسیرین یا گلیکول ) به درام‌های سس اضافه می‌کنند. برش با دستگاه: برش ریز تا 1.5 میلی متر. برش منحنی 1.5-3 میلی متر؛ برش ناهموار بیش از 3 میلی متر.

سیگار برگویرایش کنید

← مقاله اصلی : سیگار

این سیگار از پرکننده مرطوب شده و ماشینی (فقط سیگارهای ارزان قیمت حاوی دنده های الیافی نیز هستند)، چسب دستی (ساخته شده از برگ شن) و یک لفاف قوی و ابریشمی با خاصیت سوختن خوب تشکیل شده است. با استفاده از کلاسور و درج، یک لفاف نورد می شود (هنگام ساختن کنده چسبانده می شود)، به شکل دلخواه فشرده می شود، از قبل خشک می شود و با استفاده از غلتک (یا ماشین) ورق پوشش مارپیچی شکل ارائه می شود. سیگارها از تنباکوی تیره خشک‌کننده هوا (DLT) ساخته می‌شوند و نسبتاً سالم‌تر از سیگار به حساب می‌آیند زیرا حاوی محصولات ذوب‌کننده سرطان‌زا (از هیدروکربن‌های حلقوی) کمتری هستند. از آنجایی که دود سیگار حاوی اجزای عمدتا قلیایی است (برخلاف دود اسیدی سیگار به دلیل قند باقی مانده در تنباکوی سیگار)، به سختی باعث گلودرد می شود .

سیگارویرایش کنید

→ مقاله اصلی : سیگار

برای تهیه سیگار، تنباکوها (Orient در تهویه مطبوع، ویرجینیا، برلی و تنباکوهای تیره با بخارپز کردن، از اواسط قرن بیستم در فرآیند خلاء) مرطوب و پاک می شوند. دنده ها بخارپز، رول، سس، برش داده و برشته می شوند.

بیماریها و آفات در کشت تنباکوویرایش کنید

بررسی اجمالیویرایش کنید

تنباکو گیاهی نیمه گرمسیری با نیاز گرمایی بالا و تحمل کم به سرما است. رشد در دمای زیر 15 درجه سانتیگراد مهار می شود، در دمای 0 درجه سانتیگراد برگها آسیب می بینند و در دمای 3- درجه سانتیگراد گیاهان می میرند. برای رشد خوب گیاه تنباکو علاوه بر گرما به رطوبت کافی نیاز دارد، اما اینها بهترین شرایط برای بیماری های رایج تنباکو نیز هستند. بادهای خفیف از آلودگی قارچی جلوگیری می کند، در حالی که باد شدید و تگرگ برگ ها را از بین می برد و آنها را برای فرآوری غیرقابل استفاده می کند.

کپک آبی تنباکو ( Peronospora tabacina ) خطرناک ترین و شایع ترین بیماری در سراسر جهان است. اولین بار در سال 1960 در اروپا ظاهر شد و بخش زیادی از محصول را در همان سال از بین برد. پوشش خاکستری مایل به آبی معمولی قارچ‌های سفیدک در سطح زیرین برگ‌ها شکل می‌گیرد و سوراخ‌هایی در برگ‌ها ظاهر می‌شود که از استفاده آن‌ها به عنوان ماده خام برای سیگار برگ و سیگار جلوگیری می‌کند. با این بیماری فقط می توان از طریق استفاده پیشگیرانه از قارچ کش ها و از طریق تناوب زراعی که در آن تنباکو در همان منطقه حداقل تا سه سال بعد دوباره کشت نمی شود، مبارزه کرد. انواع مقاوم در برابر قارچ مانند Pergeu [19] هم اکنون در دسترس هستند.

سایر بیماری های قارچی عبارتند از: برنزه شدن ریشه ( Tielaviopsis basicola ) و بیماری اسکلروتینیا ( Sclerotinia sclerotiorum )، بیماری باکتریایی آتش سوزی ( Pseudomonas tabaci ) و بیماری های ویروسی مختلف، به ویژه ویروس موزاییک تنباکو ( ویروس موزائیک Tabacco ).

یک علف هرز رایج در کشت تنباکو در اروپا، دم اسبی مزرعه ای است که کنترل آن دشوار است ( Equisetum arvense ). انگل Orobanche cernua با محروم کردن گیاهان از مواد مغذی مهم به آنها آسیب می رساند.

از آفات تنباکو می توان به حشرات (لارو سوسک های مه و ژوئن؛ Melolontha melolontha )، کرم سیمی ( Agriotes spp.)، حلزون ( Deroceras sp.) و کرم ساقه ( Ditylenchus dipsaci ) اشاره کرد.

خسارت تگرگویرایش کنید

در حالی که کشت تنباکو در اروپا به ندرت به دلیل بیماری ها یا آفات گیاهی زیان های کیفی و کمی عمده ای را متحمل می شود (به استثنای سال 1960)، رویدادهای آب و هوایی شدید می توانند نقش مهمی ایفا کنند. آسیب به برگ های تنباکو ناشی از طوفان تگرگ به ویژه می تواند منجر به از بین رفتن کل شود. تقریباً هر ساله مزارع تنباکو تحت تأثیر تگرگ قرار می گیرند. ویژگی مهم کیفی در تولید تنباکو، دستیابی به برگ های بزرگ و سالم توتون با بافت برگ ریز، توسط تگرگ جلوگیری می شود.

شلیک تگرگ با یدید نقره یا اسپری کردن از هواپیما فقط از ایتالیا و اروپای شرقی در مناطق بزرگ به هم پیوسته شناخته شده است، اما تأثیر آن بحث برانگیز است. از آنجایی که اکثر تولیدکنندگان در کشت تخصصی تنباکو تجاری به درآمد حاصل از کشت تنباکو وابسته هستند و تگرگ شدید می تواند منجر به نابودی تجارت شود، قراردادهای بیمه تگرگ توسط شرکت های بیمه در مناطق مختلف کشت ارائه می شود. با این حال، حق بیمه ها نسبتاً بالا و بین 9 تا 14 درصد ارزش بیمه شده است، به همین دلیل است که بسیاری از تولیدکنندگان ترجیح می دهند از بیمه استفاده نکنند.

برداشت و تجارت جهانی تنباکوی خامویرایش کنید

در سال 2021، برداشت جهانی تنباکو خام در 122 کشور حدود 5.9 میلیون تن در سطح زیر کشت 3.1 میلیون هکتار بود. جمهوری خلق چین با 937915 هکتار زمین زیر کشت و سهم تولید 2.1 میلیون تن بزرگترین تولیدکننده تنباکو در جهان بود.

در ایالات متحده کنونی ، تنباکو مدت ها قبل از ورود اروپایی ها توسط بومیان آمریکایی که از آن برای اهداف تفریحی، به عنوان یک ماده مخدر معنوی و برای اهداف دارویی استفاده می کردند، برداشت می شد. [22] اسپانیایی ها به سرعت استفاده از آن را به عنوان یک غذای لوکس پذیرفتند و در سال 1518 تنباکو را به اروپا معرفی کردند. هنگامی که اولین مهاجران انگلیسی در سال 1607 در مستعمره ویرجینیا فرود آمدند ، تنباکو از قبل در انگلستان شناخته شده بود و تقاضای زیادی داشت. با این حال، به جای گیاهان تنباکوی وحشی که هندی ها استفاده می کردند، نوع ملایم تری از تنباکو که جان رولف انگلیسی به طور غیرقانونی از آمریکای اسپانیایی در حدود سال 1612 وارد کرده بود، در مزارع تنباکوی ساکنان سفیدپوست وجود داشت. تنباکو در قرن هفدهم به مهمترین محصول صادراتی ویرجینیا تبدیل شد. تا سال 1619، 10 تن تنباکو از طریق جیمزتاون به اروپا ارسال شد و تا سال 1639 این رقم به 750 تن افزایش یافت. به دلیل بازارپسندی، تنباکو آنقدر با ارزش در نظر گرفته می شد که به طور گسترده ای به عنوان ارز در ویرجینیا پذیرفته شد.

مهاجران در ابتدا فقط تنباکو را به عنوان منبع درآمد پرسود در کنار کشاورزی کشت می کردند، اما به زودی مزارعی راه اندازی کردند که تقاضای زیاد آنها برای نیروی کار در ابتدا عمدتاً توسط خدمتکارانی که دارای قرارداد بودند برآورده می شد . پس از اینکه بسیاری از خدمتکاران قراردادی در شورش بیکن در سال 1676 شرکت کردند ، کشاورزان نیروی کار خود را با بردگان جایگزین کردند . ویلیام فیتژوگ (1741-1809) اولین کارخانه‌دار تنباکو در ویرجینیا در نظر گرفته می‌شود که مزارع خود را با بردگان اداره کرد . کاشت‌کاران ویرجینیا اولین برده‌دارانی نبودند که بعداً به ایالات متحده تبدیل شد، اما آنها اولین کسانی بودند که تقاضای آنها برای نیروی کار ارزان آنقدر زیاد بود که شروع به واردات مستقیم بردگان از آفریقا کردند و بنابراین در تجارت مثلثی اقیانوس اطلس شرکت کردند . آنها همچنین اولین کسانی بودند که از بردگان خود در سیستم بدنام ستون استفاده کردند . کار بر روی مزارع تنباکو بسیار سخت بود و بیشتر سال به طول انجامید، اما بر خلاف تولید پنبه در جنوب عمیق ، کارهای زیادی را شامل می شد که نیاز به مهارت و تجربه خاصی از بردگان داشت. بشکه، انبار و چرخ دستی نیز برای تولید تنباکو مورد نیاز بود، به طوری که بردگان می توانستند، برای مثال، ب. توانست به عنوان یک کوپر ، نجار یا واگن ساز واجد شرایط شود و در نتیجه این فرصت را به دست آورد تا در سلسله مراتب مزرعه، حداقل تا حدی متوسط، ارتقا یابد. [23]

ایالت های آمریکا که امروزه بیشترین میزان تنباکو را تولید می کنند عبارتند از: کارولینای شمالی ، کنتاکی ، تنسی ، ویرجینیا ، کارولینای جنوبی و جورجیا . تنباکو به میزان کمتری در اوهایو ، ایندیانا ، فلوریدا ، مریلند ، پنسیلوانیا ، میسوری ، ویرجینیای غربی و آلاباما نیز تولید می‌شود . [24] در سال 2005، 0.47 میلیون تن تنباکو در ایالات متحده تولید شد. ایالات متحده با 7 درصد تنباکوی تولید شده در جهان، پس از جمهوری خلق چین، هند و برزیل، چهارمین تولیدکننده بزرگ تنباکو در جهان بود. در همان زمان، 0.43 میلیون تن تنباکو در ایالات متحده مصرف شد. این معادل 6.2 درصد از تولید تنباکو در سراسر جهان است (برای مقایسه: نسبت ساکنان ایالات متحده در جمعیت جهان تقریباً 4.6٪ است). ایالات متحده بعد از جمهوری خلق چین، اتحادیه اروپا و روسیه پنجمین مصرف کننده بزرگ تنباکو در جهان بود. بزرگترین شرکت آمریکایی تولید کننده محصولات تنباکو برای بازار آمریکا فیلیپ موریس ایالات متحده آمریکا است که یکی از شرکت های تابعه گروه آلتریا است که شامل فیلیپ موریس بین المللی نیز می شود که برای بازار بین المللی تولید می کند . دیگر تولیدکنندگان عمده آمریکایی محصولات تنباکو شامل Reynolds American ، Lorillard Tobacco Company و Liggett Group هستند . مصرف تنباکوی بدون دود نیز در ایالات متحده آمریکا بسیار گسترده است که بزرگترین تولید کننده آن شرکت تنباکو بدون دود ایالات متحده مستقر در استمفورد ، کانکتیکات است .

آلمانویرایش کنید

→ مقاله اصلی : کشت تنباکو در آلمان

کشت تنباکو در آلمان همیشه در بازار جهانی اهمیتی فرعی داشته است. با وجود اینکه معیشت 200000 خانواده کشاورز را در قرن بیستم تأمین کرد، اما حداکثر 1 درصد از محصولات دنیا منشأ آلمانی داشتند. تا پایان دهه 1960، کشت تنباکو برای خودکفایی در آلمان بسیار رایج بود. در آلمان (2011) تنباکو تنها در مناطق معدودی در بادن بین مانهایم و لاهر، در مرکز ساکسونی و در جنوب پالاتینات کشت می‌شود . علاوه بر این، تلاش‌هایی در حال انجام است تا تولیدکنندگان توتون باقی‌مانده به سمت کشت‌های جایگزین آسان‌تر شوند. در آلمان، انجمن فدرال تولیدکنندگان تنباکو آلمان، منافع تولیدکنندگان را نمایندگی می کند .

سوئیسویرایش کنید

در سال 2015، سوئیس دارای نرخ خودکفایی 3.2 درصدی بود. در سال 2018، تنباکو همچنان در 420 هکتار، عمدتاً در کانتون‌های وود و فریبورگ، کاشته می‌شد . [25]

پیامدهای اکولوژیکی و اجتماعی کشت تنباکوویرایش کنید

عمومیویرایش کنید

اولین مطالعه سازمان بهداشت جهانی در مورد اثرات کلی استعمال دخانیات در سال 2017 به این نتیجه رسید که علاوه بر تخریب اکوسیستم، تحولات اجتماعی و اقتصادی نامطلوبی در کشورهای تولیدکننده در جنوب جهانی وجود دارد و شرکت‌های دخانیات فراملی را به شستشوی سبز متهم می‌کند. . [27] در سال 2022، WHO صنعت تنباکو را به عنوان "بزرگترین آلوده کننده جهان" توصیف کرد. [28] تولید و مصرف جهانی سالانه 600 میلیون درخت، 8 میلیون زندگی و 22 تریلیون لیتر آب هزینه دارد. علاوه بر این، 84 میلیون تن CO2 منتشر می شود. [28] گزارشی در مورد کنوانسیون چارچوب سازمان جهانی بهداشت که توسط British American Tobacco سفارش داده شد ، نتیجه می‌گیرد که تخریب جنگل‌های خشک استوایی «[ جنگل‌زدایی] ممکن است تنها تأثیر منفی کشت تنباکو بر محیط‌زیست باشد. Geist و همکاران [2009]” [29] هزینه های دفع زباله های تنباکو (شامل 4.5 تریلیون ته سیگار) تقریباً همیشه توسط مالیات دهندگان و نه صنعت پرداخت می شود. [28]

توجه به زنجیره تامین دخانیاتویرایش کنید

کشت و خشک کردن تنباکو و همچنین تولید، توزیع، مصرف و دفع سیگار مستلزم استفاده قابل توجه از منابع در زنجیره تامین جهانی تنباکو است. نتیجه تولید مخاطره آمیز زباله و گازهای گلخانه ای است. [30] در نتیجه، تنباکو فشار بیشتری را بر منابع طبیعی و اکوسیستم‌های آسیب‌پذیر آن سیاره وارد می‌کند که معیشت و توسعه آینده جوامع در سراسر جهان را تهدید می‌کند. [8] یک مطالعه در سال 2018 توسط سازمان تجارت جهانی نشان داد که ردپای ترکیبی اکولوژیکی تنباکو با کل کشورها قابل مقایسه است و تولید آن اغلب برای محیط زیست مضرتر از کالاهای ضروری مانند محصولات غذایی است. [8] در اکثر کشورهای جنوب، کشت تنباکو با فقر، بدهی، وابستگی اقتصادی کشاورزان کوچک به مالکان مزارع و شرکت‌های بزرگ، و همچنین کار کودکان و تخریب محیط‌زیست همراه است. [31] علاوه بر این، کشت تنباکو مناطقی را که می‌توان برای تولید غذا استفاده کرد، مسدود می‌کند. به همین دلیل و به دلیل خطرات سلامتی سیگار، تلاش‌هایی در سرتاسر جهان برای ایجاد جایگزین‌هایی برای کشت تنباکو وجود دارد. [32]

مصرف چوب و تخریب جنگل های استواییویرایش کنید

از اواسط قرن نوزدهم (ایجاد تنباکوی ویرجینیا برای مصرف انبوه سیگار)، از چوب برای خشک کردن برگ‌های سبز تنباکوی آماده برای دود کردن استفاده شده است، و جایگزین‌های کمی برای صرفه‌جویی یا جایگزینی چوب در کشورهای در حال توسعه و نوظهور وجود دارد. آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین. تنها برای اهداف خشک کردن (سخت کردن)، سالانه 1.4 میلیون تن چوب استفاده و سوزانده می شود. از آنجایی که اکثر هیزم ها از جنگل های طبیعی گرفته می شود، میزان جنگل زدایی سالانه در اواسط دهه 1990 211000 هکتار در بیش از نیمی از کشورهای در حال رشد در جنوب جهانی بود. اچ. حدود 2124 هکتار در هر کشور و سال. مطالعه WHO در سال 2017 مصرف چوب را امروزه به طور مداوم بالا می‌داند، در حالی که پتانسیل کاهش آن کم است. به طور گسترده تر - و در مقایسه با سایر محصولات زراعی - کشت تنباکو به عنوان "تهاجمی" رتبه بندی می شود که بر تخریب v. آ. تشکیلات جنگلی خشک استوایی (مانند Miombo ). [33]

وابستگی به کشت تنباکو به دلیل تک کشت هاویرایش کنید

در برخی از کشورهای فقیرتر جهان، صنعت دخانیات نشان دهنده یک عامل اقتصادی است که جایگزینی آن دشوار است.در سال 2010، "انجمن بین المللی تولیدکنندگان دخانیات" (یک سازمان اصلی از شرکت های پیشرو دخانیات [34] ) هشدار داد: "پس از اجرای WHO برخی از فقیرترین کشورهای آفریقایی که به کشت تنباکو وابسته هستند، تحت تأثیر بحران‌های اجتماعی و اقتصادی جدی و از دست دادن مشاغل در مقیاس بی‌سابقه قرار خواهند گرفت. تنها در مالاوی ، هفتاد درصد کارگران به طور مستقیم یا غیرمستقیم در کشت تنباکو مشغول به کار هستند. آنها هیچ جایگزینی ندارند و WHO نمی تواند به آنها پیشنهاد دهد.» [35] مالاوی در رتبه بندی کشور در گزارش توسعه انسانی که هر سال توسط برنامه توسعه جهانی سازمان ملل متحد UNDP (2015) منتشر می شود، در رتبه 173 قرار دارد. [36]

در مقابل، سازمان Unfairtobacco استدلال می‌کند که ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای کارکنان در مزارع تنباکو در کشورهای فقیرتر و در حال ظهور، نسبتاً آسان است، برای مثال با کشت پنبه یا کاساوا . [38] [39]

کودکان کارویرایش کنید

طبق گزارش دیده بان حقوق بشر [40]، کودکان زیر 12 سال مجاز به کار در برداشت تنباکو در ایالات متحده هستند. در آنجا شما در معرض نیکوتین (از طریق تماس با پوست) و آفت کش های سمی خواهید بود. 90 درصد از کل تولید تنباکو ایالات متحده از کارولینای شمالی، کنتاکی، تنسی و ویرجینیا می آید.گزارش 138 صفحه ای "کودکان پنهان تنباکو: کار خطرناک کودکان در کشاورزی ایالات متحده" شرایطی را که کودکان تحت آن کار می کنند را مستند می کند. [41]

در مالاوی، حدود 80000 خردسال به طور منظم در برداشت و فرآوری تنباکوی خام مشغول هستند. بسیاری از آنها از سردرد و معده درد، ضعف عضلانی و سرفه های دردناک رنج می برند که می تواند "علائم معمول مسمومیت با نیکوتین" باشد. اگر کودک بدون لباس محافظ کار کند، تا 54 میلی گرم نیکوتین را از طریق پوست خود جذب می کند. به اندازه ای که 50 نخ سیگار کشیده باشد