هر اطلاعاتی از تولید تنباکو که شما بخواهید

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

با سلام و درود

رفع ایرادات در تولید تنباکو معسل

آموزش ساخت تباکو

از ملاس در تولید استفاده نماییم؟

نگهدارنده از چه ماده ای کمک بگیریم؟

براقییت تنباکو چگونه بالا میرود؟

با چه محصولی توتون پف میکند؟

از توتون وریجنیا ؟ بارلی ؟ اورینتال؟

توتون ورجنیا؟وریجنیا؟

آموزش تولید با فیلم می باشد.با ما در ارتباط باشید.

فرایند ساخت تنباکو

 

 

 

 


رطوبت و کنترل رطوبت در تولید تنباکو

برگ‌های تنباکو، توتون بریده‌شده و کاغذ بسیار مرطوب‌کننده هستند، به این معنی که وقتی هوا خیلی خشک است، رطوبت خود را وارد محیط می‌کنند. هوای خشک تأثیر منفی بر خواص تنباکو می گذارد، در نتیجه برگ های تنباکو شروع به کوچک شدن، کاهش وزن، شکننده شدن، پوسته شدن، شکافتن و ترک خوردن می کند.

در نتیجه، اگر کاغذ سیگار به درستی وارد دستگاه ها نشود و برگ های سیگار بترکد، تنباکو به معنای واقعی کلمه از سیگار خارج می شود.

با حفظ رطوبت نسبی صحیح در محیط به طوری که تنباکو، کاغذ و برگ ها به اندازه کافی مرطوب بمانند، می توان از تمامی این مشکلات جلوگیری کرد. این تنها راهی است که می توان کیفیت آنها را حفظ کرد و فرآیند تولید را تا حد امکان بهینه کرد.

کشاورزی توتون و تنباکو

صنعت دخانیات مدعی است که کشاورزی تنباکو می تواند منبع درآمدی برای دولت ها و معیشت مناسبی برای کشاورزان باشد. در واقعیت، کشاورزی تنباکو اغلب منجر به مشکلات اقتصادی، استثمار نیروی کار، تخریب محیط زیست و مشکلات بهداشتی برای کشاورزان می شود.

ماده 17 کنوانسیون چارچوب سازمان بهداشت جهانی در مورد کنترل تنباکو (WHO FCTC) طرفین را تشویق می کند تا جایگزین های پایدار برای کشاورزی تنباکو را ترویج کنند. 1 اجماع وجود دارد که برنامه های متنوع سازی، طراحی شده برای بافت محلی، می تواند معیشت کشاورزان را بهبود بخشد.

علیرغم روند جهانی کاهش مصرف تنباکو از سال 2000 تا 2020، 2 و کاهش کلی تولید برگ تنباکو در سراسر جهان در همان دوره زمانی، تنباکو 3 همچنان یک انتخاب محبوب برای بسیاری از کشاورزان، به ویژه در افراد کم درآمد و متوسط است. کشورهایی (LMIC) که اکثریت قریب به اتفاق کشاورزی در آنها انجام می شود. 5   کاهش جهانی در تولید برگ تنباکو با تغییر تولید از اروپا و سایر کشورهای پردرآمد به سمت کشورهای کم درآمد مانند مالاوی ، کنیا ، اوگاندا و زامبیا همراه شده است 7

صنعت تنباکو، کشاورزی تنباکو را از نظر اقتصادی برای دولت ها و به ویژه برای کشاورزان سودمند نشان می دهد. ادعاهای دیگر عبارتند از این که به بهبود انعطاف پذیری کمک می کند، جمعیت های کم درآمد را توانمند می کند و جوامع را تقویت می کند، در حالی که صنعت همچنین تمایل دارد خطرات ناشی از کشت تنباکو را برای سلامت و محیط زیست به حداقل برساند. 10

در واقعیت، کشاورزی تنباکو اغلب منجر به مشکلات اقتصادی، استثمار نیروی کار، تخریب محیط زیست و مشکلات بهداشتی برای کشاورزان می شود. کشاورزان اغلب نسبت به تولیدکنندگان غیر تنباکو در همان منطقه نفوذ کمتری در فرآیند سیاسی دارند. 11

 

تصویر 1: خشک کردن برگ تنباکو (منبع: Shutterstock)

اسطوره رونق اقتصادی

به گفته صنعت تنباکو، کشت تنباکو نرخ بازدهی بالایی برای سرمایه گذاری در محصولات تنباکو و مزایای بلندمدت برای کشاورزان خرده پا را نوید می دهد. 10

با این حال، کشت تنباکو اغلب نسبت به سایر محصولات زراعی برای کشاورزان سود کمتری دارد و خانواده‌های تولیدکننده تنباکو فقیرتر از خانواده‌های غیر تولیدکننده تنباکو هستند. 12 در لبنان، تحقیقات نشان داده است که تولید در مقیاس کوچک به قدری بی سود است که بدون یارانه دولتی امکان پذیر نیست. 13

شواهد نشان می دهد که هزینه های نیروی کار کشت تنباکو بسیار زیاد است، به اندازه دو برابر نیروی کار مورد نیاز برای تولید سایر محصولات مشابه. به عنوان مثال، تنباکو یکی از محصولات کشاورزی فشرده در کنیا است که برای تولید یک جریب تنباکو به بیش از 1000 ساعت کار بدون مزد نیاز دارد. 14 تعداد ساعات مورد نیاز برای کشت تنباکو باعث می‌شود خانواده‌ها وقت خود را برای کسب مدارک تحصیلی یا توسعه مهارت‌هایی که ممکن است به معیشت پردرآمدتری منجر شود، صرف کنند.

کشت تنباکو آسیب‌پذیری‌های خاصی را برای کشاورزان ایجاد می‌کند: آنها برای نهاده‌ها و فناوری‌ها به شرکت‌های تنباکو وابسته هستند و در معرض نوسانات قیمت برگ تنباکو هستند. 15

در گزارش خود، صنعت دخانیات نرخ پایین بازده سرمایه گذاری برای کشت تنباکو را به حداقل می رساند و خطرات مالی برای کشاورزان را کم اهمیت جلوه می دهد. به عنوان مثال، BAT گزارش داد که در کنیا، کشاورزان تنباکو می توانند برای نیازهای خانواده خود غذا بکارند یا برای خرید غذا سود کافی داشته باشند. در عوض، مطالعه‌ای در سال 2020 در مورد کشاورزی تنباکو در کنیا نشان می‌دهد که اکثر کشاورزان تنباکو در سیستم‌های «کشاورزی قراردادی» بی‌سود گیر کرده‌اند و 10 تا 15 درصد از آنها از امنیت غذایی برخوردار نیستند. 14

کشاورزی قراردادی

اکثر کشاورزان تنباکو تحت یک سیستم قراردادی با شرکت‌های خرید برگ یا مستقیماً با شرکت‌های دخانیات فراملی مانند BAT کار می‌کنند. 14 16

تحت این سیستم‌ها، کشاورزان نهاده‌هایی مانند گیاهان، کود و ماشین‌آلات را در ابتدای فصل از شرکت‌های خرید برگ دریافت می‌کنند، بدون اینکه مجبور به پرداخت هزینه اولیه باشند. در مقابل، آنها متعهد می شوند که تنباکوی خود را به تاجر برگ بفروشند. با این حال، قیمت برگ توسط شرکت‌های خریدار دیکته می‌شود، که اغلب این قیمت‌ها را بسیار پایین یا در طول مدت قرارداد کاهش می‌دهند. خریداران برگ اغلب از درجه بندی تنباکو یا طبقه بندی کیفیت برگ برای کاهش قیمت پیشنهادی استفاده می کنند که اغلب در مخالفت با کشاورزان است. 14 17 18 شرکت‌های خرید برگ همچنین می‌توانند هزینه‌های غیرمنصفانه بالایی را از پرداختی که به کشاورزان ارائه می‌دهند کسر کنند تا نهاده‌هایی را که در ابتدا ارائه کرده‌اند بازپرداخت کنند. 14

کشاورزی قراردادی به ندرت بازده بالایی را ایجاد می کند که توسط شرکت های تنباکو و خرید برگ وعده داده شده است. درعوض، کشاورزان قراردادی در «کار وابسته» گیر کرده‌اند: چرخه‌های بدهی که در آن هرگز به اندازه کافی برای بازپرداخت بدهی‌های خود درآمد کسب نمی‌کنند. 14 16 18 19 کشاورزان قراردادی اغلب مجبورند برای برآوردن الزامات قرارداد به کار بدون مزد اعضای خانواده و فرزندان در مزارع تکیه کنند. 16

کشاورزان اغلب درک می کنند که این سیستم قراردادی برای کشاورزی تنباکو خطرناک است اما با این کار موافقت می کنند زیرا آنها اعتبار لازم برای پیگیری فرصت های اقتصادی دیگر را ندارند. کشت قراردادی تنباکو درآمدی را که آنها برای تامین نیازهای اولیه مانند مراقبت های بهداشتی و آموزش نیاز دارند، هر چند کم، تضمین می کند. 6

همه گیری COVID-19 و سودآوری

همه‌گیری کووید-19 تلاش کشاورزان را برای یافتن قیمت‌های منصفانه برای برگ تنباکو بدتر کرد. در مالاوی، کشاورزان گزارش دادند که کمتر از نیمی از نرخ مورد انتظار برای برگ تنباکو خود را در حراج دریافت کردند. 20 ترس از اینکه طبقه های شلوغ حراج ها و تماس مستقیم بین کشاورزان و خریداران باعث انتقال ویروس شود، مقامات زیمبابوه را بر آن داشت تا بازگشایی فصل فروش بازار تنباکو را به تعویق بیندازند. 21 22 هنگامی که بازارها باز شدند، مقررات جدید بیان کرد که کشاورزان منفرد اجازه ورود به حراجی ها را ندارند که بتوانند خریداران را مشاهده کنند. نمایندگان انجمن دخانیات به جای آن برگ را به نمایندگی از کشاورزان می فروشند. 22

  • برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صنعت تنباکو و کووید-19، به صفحه ما در مورد COVID-19 مراجعه کنید

بحران آب و هوا و سودآوری

بحران آب و هوا در مناطق تولید تنباکو باعث می شود که سود حاصل از کشت تنباکو غیر قابل اعتمادتر باشد.

در زیمبابوه، فصل‌های بارانی کوتاه‌تر و نامنظم‌تر، کیفیت و کمیت محصولات تنباکو را کاهش می‌دهد، به‌ویژه برای کشاورزان خرده‌مالک که توانایی پرداخت سیستم‌های آبیاری را ندارند و در عوض به بارندگی متکی هستند. 23

در منطقه تولید تنباکو Temanggung، اندونزی، پدیده اواخر فصل برداشت تنباکو به طور فزاینده ای رایج شده است. در این منطقه، کشاورزان درآمد خود را از دست داده‌اند، زیرا شرکت‌ها برگ تنباکو را از مناطق دیگری خریداری می‌کنند که در آنجا برداشت در اوایل سال انجام می‌شود. 24

کشاورزان در مناطق کشت تنباکو که به شدت تحت تأثیر بحران آب و هوایی قرار گرفته‌اند، در حال توسعه استراتژی‌های سازگاری و کاهش برای حفظ سودآوری محصولات تنباکوی خود، مانند سیستم‌های آبیاری و برداشت بعدی هستند. با این حال، تحقیقات نشان می دهد که "حتی با این سازگاری ها، تنباکو و ذرت نسبت به غلات سنتی، محصولات پرخطرتری برای رشد هستند." 23 25 تخریب خاک، 26 27 از دست دادن تنوع زیستی، 28 استفاده از سموم دفع آفات، 29 30 و اثرات نامطلوب بر سلامت کشاورزان. 31 با وجود این، شرکت‌های دخانیات از رتبه‌بندی و اعتبارسنجی ESG برای تمیز کردن وجهه خود استفاده می‌کنند. 32

 

تصویر 2: کشاورز در حال حمل یک بسته برگ تنباکو (منبع: Shutterstock)

جوامع آسیب پذیر

همراه با روایت رونق اقتصادی این افسانه وجود دارد که جوامع فقیر و آسیب پذیر توانمند می شوند. فیلیپ موریس اینترنشنال (PMI) در آوریل 2020 گزارشی با تمرکز بر توانمندسازی زنان برای تغییر در زنجیره تامین خود منتشر کرد . در این گزارش، PMI استدلال می‌کند که برای «توانمندسازی زنان برای ایفای نقش فعال در بهبود شرایط اقتصادی خانوار و همچنین در بهبود رفاه کلی فرزندانشان و حفظ محیط کار ایمن» در مزارع تنباکو کار می‌کند. با این حال، مطالعه‌ای در زیمبابوه به این نتیجه رسید که زنان در خانواده‌هایی که محصولات نقدی، به‌ویژه تنباکو کشت می‌کنند، بیشتر مستعد محرومیت هستند. 34 مطالعه ای که در چین، تانزانیا و کنیا انجام شد به این نتیجه رسید که تعداد کمی از زنان در خانواده های تولید کننده تنباکو در تانزانیا و کنیا قدرت تصمیم گیری مالی دارند. زنان همچنین در حین کار در مزارع تنباکو با اثرات مضر خاصی برای سلامتی خود مواجه هستند، از جمله خطر سقط جنین در دوران بارداری. 35

هر چهار شرکت فراملیتی دخانیات روایتی قوی و قانع‌کننده در مورد کشاورزی توتون ارائه می‌کنند: این که معیشت را بهبود می‌بخشد، جوامع را تقویت می‌کند، شرایط کاری خوب را فراهم می‌کند و آینده‌ای با ثبات مالی را برای کشاورزان به ارمغان می‌آورد. 36 37 38 39 به عنوان مثال، ژاپن دخانیات بین المللی (JTI) در وب سایت خود بیان می کند که "تولید کنندگان می دانند که حمایت معناداری دریافت خواهند کرد که نه تنها منجر به بهبود عملکرد و سود می شود، بلکه به بهبود شرایط اجتماعی و کیفیت زندگی در آنها نیز کمک می کند. جوامع.» 40

با این حال، گزارش WHO در مورد تنباکو و محیط زیست منتشر شده در سال 2017 نشان داد که پیامدهای بلندمدت آن عبارتند از "افزایش ناامنی غذایی، بدهی های مداوم کشاورزان، بیماری و فقر در میان کارگران مزرعه، و آسیب های زیست محیطی گسترده". 17 کشاورزان تنباکو در نهایت مجبور می شوند ساعات کار فشرده ای را برای تولید برگ تنباکو، در شرایط کاری نامناسب، با دستمزدهای پایین و شرایط ناعادلانه که شامل کار کودکان می شود، اختصاص دهند (به زیر مراجعه کنید ).

خطرات بهداشتی برای کشاورزان

تولید برگ تنباکو خطرات بسیاری برای سلامتی دارد که اغلب توسط صنعت تنباکو کمتر گزارش می شود.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، «هر روز یک کارگر تنباکو که تنباکو را کاشت، کشت و برداشت می‌کند ممکن است به اندازه 50 نخ سیگار نیکوتین جذب کند». 5 مسمومیت با نیکوتین، که به عنوان بیماری تنباکو سبز نیز شناخته می شود ، در نتیجه قرار گرفتن در معرض برگ های مرطوب تنباکو در طول کشت تنباکو رخ می دهد. کودکان بیشتر در معرض ابتلا به بیماری تنباکو سبز هستند، نه تنها به این دلیل که جثه نسبتاً کوچکتری دارند، بلکه به این دلیل که هنوز تحمل نیکوتین لازم را ایجاد نکرده اند، آنها را از این عوارض جانبی محافظت می کند. 8 اجتناب از مسمومیت با نیکوتین هنگام کار با گیاهان تنباکو دشوار است، حتی با پوشیدن تجهیزات حفاظتی. BAT چندین مورد از بیماری تنباکو سبز را در عملیات کشاورزی خود در برزیل گزارش کرد، علیرغم اینکه کارگران از تجهیزات حفاظتی استفاده می کردند. 8

یکی دیگر از خطرات ناشی از کشاورزی تنباکو، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی کشاورزی از جمله آفت کش ها است. محققان دریافتند که در کنیا، 26 درصد از کارگران تنباکو علائم مسمومیت با آفت کش ها را نشان دادند. 41 در مالزی، این تعداد بالاتر از یک سوم بود. 42  در بنگلادش، جایی که علف‌کش اغلب در مزارع تنباکو استفاده می‌شود، سطوح قابل‌توجهی از مواد شیمیایی نیز در منابع آب محلی شناسایی شد که ماهی‌ها و ارگانیسم‌های خاک مورد نیاز برای حفظ سلامت خاک را از بین می‌برد. 43

خطر قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی کشاورزی عموماً برای کشاورزان تنباکو در کشورهای با درآمد بالا کمتر از LMICها است، جایی که مقررات مواد شیمیایی ضعیف تر است. 26 دی کلرودی فنیل تری کلرواتان (DDT) به اضافه یازده آلاینده آلی پایدار دیگر که در مواد شیمیایی کشاورزی استفاده می شود در کشورهای با درآمد بالا ممنوع است، اما در برخی LMICها ممنوع است. 26 44 آفت کش ها اغلب در LMIC ها بدون بسته بندی یا دستورالعمل مناسب به کشاورزان تنباکو فروخته می شوند. 26 44 اثرات سلامتی ناشی از مواجهه مزمن از نقایص مادرزادی و تومورها تا اختلالات خونی، بیماری های عصبی و افسردگی را شامل می شود. 26 44 حتی کارگران دخانیات که به طور مستقیم مواد شیمیایی را مخلوط یا اسپری نمی کنند، مانند ماشین های برداشت، ممکن است در معرض سطوح قابل توجهی از سموم قرار بگیرند و مستعد مسمومیت با آفت کش ها هستند. 17

کار کودک

کار کودکان یک مسئله رایج و طولانی مدت در بخش کشاورزی تنباکو است. 45

کودکانی که در مراحل رشد کشاورزی دخانیات شرکت می کنند در فعالیت های فشرده شرکت می کنند، 46 که خطراتی برای سلامتی آنها به همراه دارد، 47 48 و دسترسی آنها به آموزش را محدود می کند. 49 50

کودکانی که در مزارع دخانیات کار می کنند نیز نسبت به بزرگسالان در برابر خطرات سلامتی، از جمله تأثیرات جذب نیکوتین، آسیب پذیرتر هستند. 51

بسیاری از کودکانی که در مزارع تنباکو در کنیا کار می‌کنند، گزارش می‌دهند که کودها و مواد شیمیایی را به کار می‌گیرند که سلامت آنها را به خطر می‌اندازد. 14 51

کشاورزی تنباکو و FCTC

کنوانسیون چارچوب سازمان بهداشت جهانی در مورد کنترل دخانیات (WHO FCTC) یک معاهده بین المللی است که هدف آن کاهش تقاضا و عرضه دخانیات است.

به رسمیت می شناسد که از آنجایی که کشورها و دولت ها اقداماتی را برای کاهش تقاضای محصولات تنباکو اتخاذ می کنند، باید عواقب این کاهش تقاضا را بر کشاورزان تنباکو که برای امرار معاش خود به این محصولات متکی هستند، رسیدگی کنند. 52

به طور خاص، ماده 17 نیاز به موارد زیر را تشخیص می دهد:

"ترویج جایگزین های اقتصادی مناسب برای تولید تنباکو به عنوان راهی برای جلوگیری از اثرات نامطلوب اجتماعی و اقتصادی احتمالی بر جمعیت هایی که معیشت آنها به تولید تنباکو وابسته است." 1

صنعت دخانیات استدلال می کند که سیاست های کنترل تنباکو منافع اقتصادی را که ادعا می کند کشت تنباکو برای کشاورزان محلی به ارمغان می آورد، تهدید می کند. 1 با این حال، سایر محصولات می توانند جایگزین های بسیار پایدارتری ارائه دهند. علاوه بر این، کاهش تقاضا به آرامی اتفاق می‌افتد و به کشاورزان اجازه می‌دهد تا محصولات خود را به تدریج متنوع کنند و تأثیر اقتصادی را کاهش دهند. 1

طرفهای عضو FCTC WHO همچنین موظفند:

«به حفاظت از محیط زیست و سلامت افراد در رابطه با محیط زیست در رابطه با کشت و تولید تنباکو در قلمرو مربوطه خود توجه لازم را داشته باشند». 52

مسئولیت اجتماعی شرکت و محیط زیست، اجتماعی و حاکمیت

در پاسخ به افزایش نظارت بر تخریب محیط زیست و استفاده از کار کودکان در زنجیره تامین دخانیات ، شرکت‌های دخانیات فراملیتی در طرح‌های مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) سرمایه‌گذاری کرده‌اند که در گزارش‌های زیست‌محیطی، اجتماعی و حکمرانی (ESG) برای سهامداران خود توضیح می‌دهند. . 32

صنعت دخانیات همچنین در برنامه‌های CSR در حمایت از تنوع کشاورزی در مناطق کشت تنباکو مشارکت داشته است، علی‌رغم اینکه FCTC به‌طور خاص توصیه می‌کند که «سیاست‌های ترویج معیشت جایگزین پایدار از نظر اقتصادی باید از منافع تجاری و دیگر منافع صنعت دخانیات محافظت شود». 53

برنامه "روش های کار کشاورزی" (ALP) PMI

در 10 دسامبر 2020، PMI مقاله‌ای را منتشر کرد که به دنبال جشن گرفتن روز بین‌المللی حقوق بشر با ترویج دستاوردهای خود پیرامون برنامه شیوه‌های کار کشاورزی (ALP) بود. این برنامه توسط PMI در سال 2011 با هدف پایان دادن به کار کودکان و حمایت از حقوق و معیشت کارگران ایجاد شد. 54

بر اساس گزارش ALP 2020 PMI، اصول کلیدی این برنامه عبارتند از: «عدم کار کودکان، کار اجباری یا قاچاق انسان، رفتار عادلانه، محیط کار ایمن، درآمد و ساعات کار منصفانه، آزادی تشکل، و شرایط استخدام». 55 با این حال، جدول زمانی زیر (تصویر 3) از همان گزارش، نشان می‌دهد که چگونه، علی‌رغم اجرای برنامه به مدت 9 سال، PMI همچنان از کار کودک در زنجیره تامین خود استفاده می‌کند . این شرکت به خود 5 سال دیگر فرصت داده است تا به این عمل پایان دهد. 55

طرز تبدیل توتون به تنباکو میوه ای

طریقه بی رنگسازی بنزین+روش بی بو سازی بنزین+تبدیل بنزین به سوخت هواپیما

فرمولاسیون رایگان تولید اسید سولفونیک/فرمول تگزاپنN70

طرز ساخت *رایگان* تولید تگزاپن(N70/N30)/فرمول تولید تگزاپن/فرمولاسیون ساخت تگزاپن/روش تولید تگزاپن N70